Sep 21, 2012

WP Ipoh : ZAHA Wedding Planner

eh sebelum tu boleh tak nak mintak tolong sangat2 korang LIKE kat gambar ni.. tq sayang semua


seperti yang iqa janjikan iqa akn teruskan segmen review wedding planner di Ipoh yang iqa rasa die cantik nice and sedap mata memandang.. sory olama tak update sebab hampir seminggu iqa di Hong Kong n macau..training Herbalife sambil holiday..yeeehaaa..


ok kali ni iqa akn review Wedding planner iqa sendiri, ZAHA Wedding Planner.. actually iqa dah kenal diorg ni seja 2tahun lepas sebaik sahaj iqa bertunang iqa dah pun buat booking dengan diorang..and now diorg dh HOT stuff dikalangan VIP n artist.. antara wedding artist diorang, Eira Syazira, Syeira Ayob n Nurul Wahab..

so lets check it out


ZAHA Wedding Planner

Owner : Abg Zaid
Location : Ipoh (berhadapan dengan Hospital Fatima), Sg. Petani n Bangi
Blog : Since '08

abg zaid and Hajar


 

banyak sangat gambar..yg lain korang search sendiri la ye.. ussually to new people ke korang mungkin akan deal dengan Faizal his PA..dont wory diorang sangat nice mudah nak tolerate..blh bgtaw budget and ape yg korang nak..they try their best to make your dream wedding..

dah dua tahun tunggu nak gune perkhidmatan abg zaid..hahah sampai abg zaid pun dh nak kawen.. neway tq so much abg zaid sanggup tunggu iqa n ikhwan hahahaha..and cant wait for the dress and dais..pergh gementar..fuhhhhhhhhhh...

kepada bride to be yg masih ada masalah berat badan, and perlukan bantuan coach utuk dapatkan perfect body shaping..please call me now iqa 017 5204 709 ikhwan 017 5204 710

n to those yang nak cri part time income RM500-RM 2500 tanpa menjejaskan kerja sedia ada korang so call me now!!!




Kalau Suka LIKE Saja. Jangan Lupa Komen ye.TQ Muah

8 Mesyuarat Tingkap:

Rara Nasiha said...

cantiknya. segalanya nampak perfect sgt :)

Nurul Atiqah Mutaza.iQa said...

yes his artwork mmg memuaskan..

S.n.Fariza said...

superb. dulu ingat nk amik dia masa bertandang tp x kesampaian. dpt pula yg worst :(

Nurul Atiqah Mutaza.iQa said...

@S.n.Fariza alahai..sory to hear dat dear..nnt nk buat naik buai anak ke..blh jgk kn

Syuhada Nasya said...

yaa, syaa pernah jadi model untuk baju pengantin dea hehe .. cntik2 bju n pelamin dea kan ..

ApoK said...

ZAHA will be my Official Bridal in Kedah nnti.
Dah Booked.=)

Anonymous said...

Hai. ZAHA ada email address x?

Anonymous said...

Mcm mna nk call.. perlu 4time job

Post a Comment

sangat menghargai anda yang tinggalkan tapak tangan disini




 
Fully Protected.Hak Milik Terpenjara 2012 © Designed by Atiqah Mutaza